Word nu lid!
English Version

RidesManiac - Home

RidesManiac Logo
Pretparken
- Nederland
- België
- Du, En, Fr, VS

Techniek & Historie
- Achtbanen
- Attractiebouwers
- Boeken

Games
- Exchange
- RC Tycoon
- RC Tycoon 2
- NoLimits
- Ultimate Ride

Overig
- Afkortingen
- Links
- Login
- Logout

. Contact & Colofon
. Disclaimer

RidesManiac Poll
Hoe vaak bezoek jij Disneyland Resort Paris?

Minder dan 1 x per twee jaar
Eens per twee jaar
Eens per jaar
2 x per jaar
Vaker dan 2 x per jaar


Resultaten

Voorwaarden

Als je van deze site gebruik maakt, ga je automatisch accoord met deze voorwaarden en de disclaimer. Ze gelden dus voor iedereen die deze site bezoekt en lid is van deze site. Eerst staan de voorwaarden niet zo formeel beschreven, en daaronder staan de voorwaarden in lekkere saaie formele vorm.

De regels van RidesManiac zijn eigenlijk vrij simpel. We beginnen bij het aanmelden. Je moet gewoon de verplichte velden (gemarkeerd met *) naar waarheid invullen. Als je dit niet doet, word je verwijderd. Je mag ook maar één account hebben. Als je meer accounts hebt, worden ze allebei verwijderd of bevroren.
Iedereen kan RidesManiac vrij gebruiken, maar niemand mag iets kopiëren zonder toestemming. Je mag niemand lastig vallen of bedriegen. Er wordt dan actie ondernemen, en naar de ernst van de daad wordt besloten wat de gevolgen zijn. Dit betekent vaak dat je account bevroren wordt of verwijderd.
Als je lid wordt blijft dit zo totdat je jezelf verwijderd of je wordt verwijderd door ons.

En dan nu een belangrijk onderdeel: je privacy. Alle informatie die je aan ons geeft, blijft geheim en wordt nooit aan derden verstrekt. We gebruiken je gegevens alleen voor het noodzakelijke: zoals het toesturen van je activatiecode, verloren wachtwoord enzovoort.

Als je gepakt wordt met het overtreden van de regels van RidesManiac, word je bestraft, zoals al eerder verteld.
Als je klachten hebt over een gebruiker, kun je ons altijd mailen.
Als je onder de dertien bent, kan je het beste wel eerst even toestemming aan je ouders vragen. Als zij het niet eens zijn met bijvoorbeeld deze voorwaarden, dan gaat het helaas niet door.

Printversie

Inhoud:

 1. Definities
 2. Aanmelding en acceptatie
 3. Gebruik
 4. Kosten
 5. Duur en beëindiging
 6. Privacy
 7. Actie bij overtregingen
 8. Klachten
 9. Aansprakelijkheid

1. Definities

 1. Administrator

 2. Op dit moment wordt onder de administrator Thomas verstaan. Zie 'Contact' in het menu voor meer informatie.

 3. Gebruiker

 4. Een persoon die een account heeft bij RidesManiac.

 5. Bezoeker

 6. Een persoon die RidesManiac bezoekt, maar geen account bij ons heeft.

2. Aanmelding en acceptatie

 1. Iedereen kan zich aanmelden, mits de vereiste gegevens zijn ingevuld. Deze zijn:
  1. Gebruikersnaam
  2. Wachtwoord
  3. E-Mailadres
  4. Het accoord gaan met deze voorwaarden
  Alle informatie wordt geheim gehouden, zoals beschreven in 6. Privacy.
 2. Als u eerder bent verwijdert uit ons systeem door ongeoorloofd gedrag e.d., mag u zich niet opnieuw aanmelden. Doet u dit toch, dan wordt u account opnieuw onherroepelijk verwijderd.
 3. Bij aanmelding wordt u (op dit moment) gelijk als lid geaccepteerd, maar RidesManiac houdt zich het recht voor om de gebruiker naderhand alsnog te verwijderen.
 4. Onder geen beding mag er een tweede account aangemaakt worden. Ieder persoon mag één account hebben.
 5. Het kan zijn dat de aanmelding tijdelijk stopgezet wordt en/of de activatie van accounts.
 6. Om volledig aangemeld te zijn moet de gebruiker zijn account eerst activeren met de ontvangen activatiecode.
3. Gebruik

 1. Deze site is openbaar voor iedereen en mag gebruikt worden door iedereen op eigen risico, maar de content mag niet beschouwd worden als openbaar materiaal dat door iedereen verspreidt en op eigen websites o.i.d. gebruikt mag worden, tenzij anders vermeld. Volg de link '© by RidesManiac' linksonderin voor meer informatie over het gebruik van de content.
 2. Het is ten strengste verboden om gebuikers van deze site en de site zelf te hacken. Ook mag niemand lastig gevallen worden d.m.v. bijvoorbeeld spam.
4. Kosten

Het gebruik van deze site is compleet gratis. Ook het lidmaatschap kost niets.

5. Duur en beëindiging

 1. Het lidmaatschap begint nadat de gebruiker zijn account heeft geactiveerd. Hiervoor hebben wij wel al de benodigde gegevens verzameld, maar het lidmaatschap is nog niet van start gegaan voor de activatie van het account. Deze lidmaatschap duurt tot wederopzegging door of de gebruiker of RidesManiac.
 2. RidesManiac is te allen tijde gerechtigd om de account van een gebruiker te verwijderen. We proberen om zo vaak mogelijk de redenen voor de opheffing te geven, maar we zijn er niet verplicht toe. Wel proberen wij om de opheffing altijd aan de gebruiker te melden, mits er een nog geldig E-Mailadres van die gebruiker bij ons bekend is.
 3. Als een gebruiker zijn account bij ons wilt beëindigen, moet deze contact opnemen met de administrator. De opheffing wordt dan door ons bevestigd.
6. Privacy

 1. Wij respecteren ieders privacy, en daarom worden de door ons verzamelde gegevens van de gebruikers NOOIT aan derden verstrekt. Ook zullen wij nooit iets ongevraagd toemailen. De verzamelde informatie kan worden gebruikt om, indien nodig, met de gebruiker in contact te komen. Dit in contact is gewoon het toesturen van verloren wachtwoorden, vertellen dat evt. het account bevroren / verwijderd is, waarschuwingen en meer niet.
 2. Alle gebruikers van RidesManiac dienen elkaars privacy te respecteren. Als leden andermans privacy niet respecteren, word het account van die personen direct verwijderd. Wij willen met RidesManiac mensen een leuke en gezellige tijd geven, en in dit plaatje passen niet de mensen die niet weten wat privacy betekent.
 3. Wij plaatsen op ieder ingelogd lid zijn computer een klein bestandje genaamd een cookie. Hierin staat geen gevoelige informatie. We weten zo alleen wie er bij ons bekend is. Voor het inloggen is hij wel noodzakelijk! Als je uitlogt, wordt hij meteen weer verwijderd.
7. Actie bij overtregingen

Overtreders van de regels van RidesManiac worden bestrafd. Helaas kunnen wij tegen niet-leden niet veel doen, maar wel tegen onze eigen leden. We kunnen twee acties ondernemen:

  • Het account bevriezen
  • Het account verwijderen
We houden ons het recht voor om deze acties zonder opgaaf van reden uit te voeren. Als de gebruiker de straf onterecht vindt, moet deze contact opnemen met de administrator.

8. Klachten

Voor klachten kunnen gebruikers terecht bij de klachtenafdeling. Het spijt ons zeer als u een klacht wilt indienen. We behandelen klachten zo snel mogelijk en zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.

9. Aansprakelijkheid

 1. Gebruikers en bezoekers zijn volledig verantwoordelijk voor hun eigen daden. Wij stellen ons dus niet aansprakelijk voor de daden van deze personen.
 2. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor enige schade door toedoen van deze site of door de sites waar deze site naar verwijst. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor schade aangedaan door onze gebruikers en bezoekers.
 3. We stellen ons niet aansprakelijk voor spelfouten en/of foutieve en/of verouderde informatie in deze voorwaarden.

Wij houden ons het recht voor om op ieder moment zonder enige aankondigingen deze voorwaarden te wijzigen.

© by RidesManiac
Wij zijn niet aansprakelijk
voor incorrecte informatie
op deze site.
Adverteren via Kliks.nl
Home | | Voorwaarden | | Disclaimer | | Word lid | | Bookmark ons | | English version